Malin Forssner förstärker ledarstaben för Sirius F14/15U

MF_hemsidan_nyhetsbild

Malin Forssner förstärker ledarstaben för F14/15U inför den kommande säsongen. Malin har en gedigen fotbollsbakgrund på elitnivå då hon bland annat spelat för Sirius, IK Uppsala och Gamla Upsala SK i Elitettan samt vunnit den Nordirländska cupen med Glentoran FC.

Säsongen 2024 utgör Sirius F14/15U klubbens näst äldsta flicklag. Truppen består av ett 30-tal spelare födda 2009-2011. Malin Forssner förstärker den befintliga ledarstaben som sedan tidigare består av Petter Olofsson, Jonas Johansson, Anna Nilsson, Kerstin Hertting, Bella Klettner, Nadja Jedroum.

Malin Forssner:
– Det känns underbart att träda in i en ledarroll för F14/15U, i ett steg när jag tar en ny riktning i min fotbollskarriär. Jag har träffat både spelare och ledare i laget som upplevs som en trygg och välmående grupp med många härliga karaktärer. Mitt bidrag till laget och till Sirius blir att jobba med tekniska och taktiska bitar ute på gräset. Jag ser fram emot att dra igång i januari, driva på träningar och se till att spelare får ut det bästa av sig själva. Jag kommer att göra mitt absolut yttersta för att utveckla spelarna för att de ska kunna nå sina idrottsliga mål, och göra det här i Sirius.

Oscar Zettergren, akademi- och ungdomschef:
– Vi är jätteglada över att Malin vill påbörja sitt engagemang som fotbollstränare hos oss. Med sin bakgrund inom elitfotbollen, och med sin positiva energi, är jag övertygad om att hon blir ett bra tillskott för F14/15U och vår flickverksamhet i stort.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch