Ledig dag i Alicante

02082021_1627885698.jpeg

Onsdagen innebar ledighet för spelarna och en välförtjänt vila.

Träningslägret följer du enkelt via Instagram, idag tog Mohammed Saeid över och svarade på era frågor. In och kika @siriusfotboll!

 

Ett fotbollsläger handlar ju även om att bygga ett kollektiv, solidariskt, gemensamt, tolerant. Det handlar om att bygga en enhet som kan bli starkare ihop än de olika delarna var och en för sig. En grupp är alltid i böljande rörelse. Ett fotbollslag är alltid ett flöde, en flod som hela tiden rör sig. Nya spelare tillkommer. De unga lär sig av de äldre och de äldre triggas och lär sig också av de yngre.

Samtidigt har vi en ledarstab som ska hitta sin nya ton, sina roller och sin gemensamma plattform.För att göra detta behöver man vara ledig ibland.

En bra sak med det här lägret är att det ligger lite off. Det är en bit till närmaste civilisation. Vill man ta sig till närmaste köpcenter är det någon av golfbilarna med Sirius-logga på som gäller.

Idag onsdag har varit en ledig dag för spelarna. Nästan. Det var frukost och genomgång vid 08:00 i morse men sedan har spelarna fått fördriva tiden efter eget huvud och hjärta och det har handlat om att ta sig till stranden, ligga och läsa, lyssna på musik eller kanske en promenad.

Ett besök till ovan nämnda köpcenter för lite shopping till nära och kära har också funnits på agendan.

Ett fotbollsläger handlar inte enbart om den fysiska träningen eller ens den mentala. Det handlar om bygga en stark grupp, främja kamratskap och få denna grupp att ge allt inte bara för sig själva, utan kanske i ännu högre grad, för varandra, för gruppen, för laget. Man vinner segrar åt sig själv genom att vinna dem åt andra.

Vid 19 ikväll var det gemensam middag och efter det är som vanligt igen.

I morgon är sista renodlade träningsdagen innan matchen mot CSKA Moskva på lördag.

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch