Laorent Shabani lämnar Sirius Fotboll

LS_hemsidan

Sirius Fotboll har kommit överens med IFK Norrköping om en övergång av Laorent Shabani.

Laorent kom till Sirius inför säsongen 2020 och fick främst agera inhoppare under sin första tid som Siriusspelare. Det blev totalt 26 framträdanden, varav två starter, under hans debutsäsong i Sirius. Efter sommaruppehållet 2021 fick ”Lenti” allt mer förtroende som wingback, och när säsongen 2021 summerades stod det klart att Lenti gjort flest assist av alla spelare i Blåsvart. 2022 har fortsatt på samma spår och Lenti har startat i princip varje tävlingsmatch som vänster wingback.

Sportchef Ola Andersson om övergången:
– Vi vill tacka Lenti för hans tid och prestationer i Siriuströjan. Han kom till oss efter provspel inför säsongen 2020. När Axel Björnström lämnade laget i fjol tog Lenti chansen på den vakanta platsen och därefter har han varit ordinarie i laget. Tyvärr har vi inte kommit fram till en förlängning efter 2022 vilket medför att en försäljning blir alternativet.

Laorent Shabani:
– Jag har haft en underbar tid i Sirius. Jag kom hit och formades till en etablerad seniorspelare. Det har varit häftigt att se hur vi utvecklats, både Sirius som klubb och förening, och utvecklingen på supportersidan på den nya fina arenan. Jag har fått många vänner i laget genom åren, och jag önskar alla runt klubben lycka till i framtiden.

Laorent Shabani – allsvenska siffror i Siuströjan:

  • 65 framträdanden.
  • Nio assist.
  • Två mål.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch