Laorent Shabani efter 0-0 mot AIK

  • App
02082021_1627886980.jpeg

Gårdagskvällens möte med AIK slutade 0-0. En match där blåsvart återigen hittade tillbaka till sitt egna spel efter lördagens debacle på Tele2 Arena. Matchen präglades av ett högt bollinnehav för hemmalaget, medan bortalaget AIK främst fick rikta in sig på försvarsspel. Matchens farligaste chans stod dock gästerna för när de prickade underkanten av ribban en bit in i andra halvlek. 

Ett av flera utropstecken under gårdagskvällen var Laorent Shabani som gjorde sin första start i årets allsvenska. Vi fick en pratstund med honom direkt efter matchen (se hela intervju i spelaren här nedanför):

Laorent Shabani, 0-0 mot AIK, vad tänker du kring matchen?
 – Det är en bra poäng med tanke på att vi förlorade förra matchen. Men sen tyckte jag att vi kunde fått med oss en vinst idag med lite tur. Det är olyckligt att vi inte riktigt lyckades. Men så som vi spelade, och det var vi som styrde matchtempot så tyckte jag att vi förtjänade mer.

Du gjorde din första start för i år, hur känns det i kroppen nu?
– Det känns bra. Jag känner mig pigg. Men olyckligt nog stukade jag foten efter en halvtimme. Vi får se nu, jag hoppas att det går över så snabbt som möjligt.

När fick du reda på att du skulle starta idag?
– Jag hade det på känn för några dagar sedan.. Men jag fick reda på det idag innan matchen. 

Ny match på söndag, hur känner du – är kroppen redo för en ny start då?
– Vi får se nu hur min fot återhämtar sig men jag tycker vi ska gå och köra full fart och vinna matchen.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch