Långtidsskada för August Ahlin

AA_hemsidan

Målvakten August Ahlin har ådragit sig en skada som kommer hålla honom borta resten av säsongen.

August Ahlin anslöt till Sirius Fotboll under sommaren 2021 på ett korttidskontrakt, och i oktober signerade han ett nytt, längre, avtal över säsongen 2023. Det blev totalt nio framträdanden i Allsvenskan 2021 för August och han har även vaktat målet i flera av träningsmatcherna under årets försäsong. Det har dock ännu inte blivit några spelminuter i årets allsvenska, och härnäst väntar en längre tids rehabilitering för August.
– Vi lider med August och tycker det är tråkigt att han nu kommer missa den närmsta tiden framöver. Vi vet att August är ett superproffs som kommer jobba stenhårt för att komma tillbaka till fotbollsplanen så fort som möjligt, säger sportchef Ola Andersson.

August noterades för nio allsvenska matcher och en hållen nolla under fjolårssäsongen, men det står nu klart att han inte längre komma kunna konkurrera om målvaktspositionen under säsongen 2022.
– Jag kommer göra allt för komma tillbaka så fort jag kan. Det blir full fokus på min rehabilitering framöver. Jag är tacksam för det stöd jag fått från alla inom föreningen, säger August Ahlin.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch