Långtidsskada för Andreas Murbeck

AM_skadad

Mittbacken Andreas Murbeck klev av lördagens match mot IK Brage och det står nu klart att han kommer missa resten av säsongen.

Den genomförda magnetkameraundersökningen visar att Andreas ådragit sig en knäskada som kräver operation och därefter en längre tids rehabilitering.
– Vi lider med Andreas och det är fruktansvärt tråkigt att han nu inte kommer kunna delta på planen. Men, Andreas är en viljestark person med ett otroligt driv, det har tagit honom till Allsvenskan och det kommer ta honom tillbaka till planen så snabbt som möjligt. Under konvalescenstiden kommer vi ge honom allt det stöd som han behöver, säger Adrian von Heijne, scouting- och analysansvarig.

Andreas Murbeck anslöt till Sirius Fotboll i samband med Spanienlägret i början av februari och har sedan dess varit med och konkurrerat om en startplats på mittbackspositionerna. Inom kort väntar en operation för Andreas och därefter påbörjar han sin rehabilitering.
– Detta besked tog hårt och jag är väldigt besviken över att missa säsongen som kommer. Jag har fått extremt fint stöd från alla i Sirius och de värmer verkligen. Nu blickar jag framåt och kommer sätta tydliga mål för att komma tillbaka starkare. Jag önskar laget ett stort lycka till under säsongen och kommer vara där till hundra procent och stötta dem, säger Andreas Murbeck.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch