Lagardère Sports extern säljpartner till IK Sirius Fotboll i nytt avtal

01082021_1627850077.jpeg

IK Sirius Fotboll och Lagardère Sports har slutit ett samarbetsavtal kring sponsor- och rättighetsförsäljning, där Lagardère Sports blir en extern säljpartner. Avtalet löper om fem år och tillsammans med Lagardère Sports ska klubben nu dra nytta av de möjligheter som inträdet i Allsvenskan skapar i form av nya samarbetsmöjligheter och partnerkoncept.

– Det är mycket glädjande att avtalet nu är i hamn, säger IK Sirius Fotbolls klubbchef Michael Lundgren. Lagardère Sports blir en extern säljpartner och det ligger väl i linje med vår strävan att utveckla och anpassa vår verksamhet till den allsvenska kostymen. Vi är övertygade om att Lagardère Sports kommer att bli ett starkt komplement till vår försäljningsorganisation.

Genom att ytterligare professionalisera rättighets- och hospitalityförsäljningen har klubben en ambition att långsiktigt öka intäkterna för att kunna etablera sig som ett stabilt allsvenskt lag.

– Vi har bra förutsättningar att långsiktigt hjälpa IK Sirius Fotboll höja värdet på sina rättigheter, särskilt i och med deras inträde i Allsvenskan. Vi kombinerar nu på ett bra sätt Sirius lokala nätverk med vår erfarenhetsbank av väl fungerande partnerkoncept, säger Martin Håkansson, vd för Lagardère Sports Scandinavia.

IK Sirius Fotboll blir därmed den femte allsvenska klubben som Lagardère Sports samarbetar med efter Örebro SK, AIK, Helsingborgs IF samt Halmstad BK. Avtalet innebär att Sirius nuvarande säljstyrka kompletteras med resurser från Lagardère Sports.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch