KLART: Vi spelar på Studan – biljetter ute nu!

  • App
01082021_1627851283.jpeg

Efter den gräsinspektion som genomfördes på Studenternas IP på förmiddagen idag kan vi äntligen meddela att planen är godkänd för spel. Därmed är det nu klart att hemmamatchen mot Jönköpings Södra IF nu på måndag den 1 maj klockan 17.30 spelas på Studan!

Vi vill tacka våra supportrar för ert tålamod och allt stöd under de senaste veckorna. Nu firar vi genom att fylla Studan på måndag när vi får återvända dit vi hör hemma igen. Biljettförsäljningen är redan igång, säkra din plats nu på siriusfotboll.ebiljett.nu!

>> Köp biljetter här!

 

Som vi berättade innan matchen mot Kalmar blev tvungen att flyttas har vi efter premiären genomfört vissa förändringar för att matchupplevelsen på Studan ska gå så smidigt som möjligt. Se nedan!

 

STÅPLATSSEKTIONER

Ståplatsbiljetter är nu uppdelade mellan de två olika ståplatssektionerna. Ståplatsbiljetter köpes alltså till antingen kortsida (norra läktaren) eller långsida (västra läktaren mot Sjukhusvägen).

Säsongskort för ståplats gäller även fortsättningsvis för båda sektionerna.

ENTRÉER

Alla hemmasupportrar som har biljett eller säsongskort till ståplats går in vid den den norra entrén, mot Stadsparken.

Alla som har biljett eller säsongskort till sittplats samt VIP går in vid den östra entrén bakom huvudläktaren (mot ån).

 

Vi hoppas att detta ska leda till ännu bättre matchupplevelser framöver. Välkomna till Studan!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch