Kallelse till årsmöte i IK Sirius FK 11 mars 2024

Medlemsmöte_omslag

Medlemmar i IK Sirius Fotbollsklubb inbjuds härmed till föreningens årsmöte för 2024. Mötet äger rum den 11 mars och vi träffas återigen i VIP-restaurangen på Studenternas. Det här året finns det möjlighet att närvara både fysiskt och digitalt. Du anger i din anmälan vad som passar dig bäst. Mer information om uppkoppling och den digitala närvaron finns längre ner i denna nyhet. För att delta digitalt behöver du anmäla dig senast 4 mars. 

Anmälan
Inbjudan och anmälningslänk till årsmötet har mejlats ut till samtliga medlemmar. Är du medlem och saknar inbjudan är du välkommen att kontakta Ian Sirelius, medlemsansvarig, på ian.sirelius@siriusfotboll.se.

Årsmöte 2024
Datum:
11 mars.
Plats: VIP-restaurangen på Studenternas (Ingång E).
Tid: Mötet startar kl.18:00.

Dagordning
Förslag på dagordning för mötet finns nu att ladda ner i Dokumentbanken.

Rösträtt
Rösträtt på årsmötet har medlemmar som senast sex veckor innan årsmötet erlagt medlemsavgift, det vill säga senast den 29 januari 2024.

Motionsförslag
Motioner från medlemmar ska vara styrelsen tillhanda senast den 19 februari 2024 och skickas per mejl till kontakt@siriusfotboll.se.

Handlingar tillgängliga från och med 4 mars
Samtliga handlingar till årsmötet kommer att vara tillgängliga på siriusfotboll.se och på Sportkontoret (Sportfältsvägen 3) från och med den 4 mars.

Bli medlem och få rösträtt på mötet
Du kan bli medlem i Sirius Fotboll via siriusfotboll.se/medlem

Till dig som vill delta digitalt på årsmötet

1) Inför årsmötet

  1. Säkerställ att du angett korrekt mejladress kopplat till ditt medlemskap.
  2. En mötesinbjudan via Teams skickas till till den angivna mejladressen.
  3. Du ansluter till mötet via din Teams-app eller Outlook.

Tänk på att det är många deltagare och att det är bra att vara ute i god tid. Beroende på hur många deltagare vi blir så kan det hända att vi skickar ut även en länk till ett testmöte som startar cirka 20 minuter innan, så att digitala deltagare får möjlighet att ställa eventuella frågor eller avhjälpa tekniska problem.

2) Under själva mötet

Din mikrofon och kamera är avstängda som standard, men i chatten kan du ange om du vill prata eller säga något. Får du ordet kommer mötesadministratören att aktivera din mikrofon och din kamera. Det går också bra att skriva frågor direkt i chatten.

Det är viktigt att du testat din mikrofon och högtalare innan mötet så att du är säker på att allt fungerar. Detta gör du enklast genom att ringa ett teamssamtal eller medverka i ett teamsmöte innan du går in i det riktiga mötet.

Omröstningar under mötet

Under årsmötet genomförs olika omröstningar, och som digital deltagare kan du rösta direkt i Teams. Det kommer helt enkelt att dyka upp frågor med tre alternativ:

  • Ja.
  • Nej.
  • Lägger ned min röst.

Efter du valt ditt alternativ väljer du därefter ”skicka” röst. Vad respektive person röstat kommer inte att synas under själva mötet. De som befinner sig i lokalen kommer att rösta på sedvanligt vis och rösterna räknas sedan ihop manuellt.

3) Teknisk support

För dig som har problem med mötesfunktionerna finns det möjlighet till teknisk support.

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch