Joseph Colley lämnar Sirius Fotboll

JO_v1

Joseph Colley anslöt till Blåsvart några veckor inför den allsvenska premiären och noterades totalt för 19 starter på 23 framträdanden i Allsvenskan 2021. Med sitt resoluta försvarsspel har Joseph främst spelat på den centrala mittbackspositionen i Sirius trebackslinje. Matcherna i Allsvenskan har även utgjort Jospehs första seniorframträdanden.

Låneavtalet skrevs med hans tidigare klubb Chievo Verona, en klubb som gick i konkurs tidigare under säsongen, och nu när avtalet går ut står det klart att Joseph går vidare med sin karriär.

Sportchef Ola Andersson
– Joseph kom in på ett lån där vi gemensamt kom överens om att han skulle testa sina seniorvingar hos oss – vilket han har gjort med beröm godkänt. I vår dialog om framtiden är speltid det viktigaste för Josephs karriär och utveckling. Utifrån en tänkt truppstrategi och konkurrenssituation har vi beslutat att gå skilda vägar inför säsongen 2022.

Joseph Colley
– Jag vill tacka alla spelare, ledare och supportar som jag träffat under min tid i Sirius. Det var en speciell säsong, från att spela inför tomma läktare till att sedan få uppleva den härliga inramningen på Studan. Jag har trivts väldigt bra sedan dag ett och jag kommer fortsätta följa laget framöver

Joseph Colley i Siriuströjan
Matcher i Allsvenskan: 23
Mål i Allsvenskan: 0

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch