Jonsson och Faour återvänder – Wulff lämnar

  • App
01082021_1627857923.jpeg

Från och med den 15 juli är de tidigare utlånade spelarna Lukas Jonsson och Zackarias Faour tillbaka i Sirius. Samtidigt lämnar Joakim Wulff klubben.

När Sirius fick målvaktsproblem tidigt på säsongen kom Joakim Wulff in för att förstärka målvaktsbesättningen, och delade målvaktssysslan med Karim Fegrouch under våren. Det blev tre allsvenska matcher i Blåsvart för 39-åringen, som nu lämnar Sirius.

– Jocke kom in och hjälpte oss i en prekär situation och det är vi väldigt tacksamma för. Han har varit väldigt professionell och bidragit till gruppen på ett bra sätt, säger Kim Bergstrand.

Blåsvarts målvaktsuppsättning under hösten kommer att bestå av Gustav Nyberg, Karim Fegrouch och Lukas Jonsson, som från och med den 15 juli är tillbaka i Sirius efter att ha varit utlånad till norska Mjøndalen IF under våren. Där har han starkt bidragit till att laget är med i toppstriden i den norska andradivisionen med bland annat nio hållna nollor.

Tillbaka i Sirius från och med den 15 juli är också anfallaren Zackarias Faour, som varit på lån i Östers IF och gjort åtta framträdanden i Superettan under våren.

Foto: Björn Pettersson

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch