Jonathan Ederström chef för herrlaget från och med säsongen 2024

CA_JE_hemsidan

Efter ett år som scout- och rekryteringsansvarig befordras Jonathan Ederström till chef för Sirius Fotbolls herrlag. Den nya rollen innebär ett helhetsansvar som inkluderar stabspersonal, spelare och övriga inriktningar för att fortsätta utvecklingen av Sirius. I och med tillsättandet av den här rollen utgår den tidigare sportchefsrollen.

– Vi är mycket glada över att Jonathan tar sig an den här rollen efter att ha visat ett enormt driv och passion för klubben under sin tid här i Sirius. Med tidigare erfarenheter som tränare och scoutingansvarig tror jag den här rollen är som klippt och skuren för honom. Anledningen till att vi gör om rollen ifrån tidigare är för att skapa mer tid och ge mer fokus till utvecklingsarbetet i vårt allsvenska herrlag.

Akademi och ungdomsverksamheten kommer fortsatt att ledas av Oscar Zettergren som i nära samarbete med Jonathan Ederström tillsammans kommer att arbeta för att få upp fler av våra egna akademispelare till vårt herrlag. Både Jonathan och Oscar rapporterar till klubbdirektör Christer Abrahamsson.
– 2023 har varit ett speciellt år för mig personligen och jag har lärt mig extremt mycket längs vägen. Jag inledde som scoutingansvarig, men har successivt fått mer och mer ansvar och att nu bli erbjuden den här rollen permanent är en enorm ära. Jag har stor respekt för Olas och Christers arbete över tid och kommer göra mitt bästa varje dag för att bygga vidare på det vi har påbörjat. Jag känner mig glad, stolt och väldigt motiverad, säger Jonathan Ederström.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch