John Swärd blir scouting- och avtalsansvarig

JS_03

John Swärd anställs som scouting- och avtalsansvarig för herrlaget. John kommer från ett arbete som jurist där han under de senaste åren arbetat extra som en resurs till Sirius Fotbolls scoutingverksamhet. Under säsongen 2023 har Johns arbete intensifierat då han stöttat Jonathan som en extraresurs under sommaren.

– Med hänsyn till Sirius Fotbolls tillväxt och framgångsrika rekryteringsstrategi kommer det fortsatt vara enormt viktigt med kompetens kring avtalsfrågor och juridik kopplat till vår scoutingprocess. John passar utmärkt in i den profil vi har sökt då han både behärskar juridiken samt har ett mycket bra fotbollsöga. Vi är verkligen glada att få in John på heltid hos oss, säger Klubbdirektör Christer Abrahamsson.

John Swärd har varit en viktig resurs för Sirius Fotbolls scouting- och rekryteringsverksamhet sedan säsongen 2022 och tar nu steget över till en heltidstjänst.

– Det känns fantastiskt att få det här förtroendet. Under det senaste året har mitt samarbete med Jonathan och Christer intensifierats och jag är mycket glad och tacksam över att nu få möjligheten att bygga vidare på det tillsammans med övriga scoutingteamet. Sirius är en väldigt fin klubb och jag har stor respekt för uppgiften men är samtidigt oerhört motiverad till att driva Sirius framåt, säger John Swärd.

 

 

 

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch