Joeri De Kamps klar för Sirius Fotboll

JDK_hemsida

Sirius Fotboll är överens med den 31-åriga millfältaren Joeri De Kamps om en övergång. Joeri ansluter till Sirius på free transfer och avtalet och sträcker sig över säsongen 2023.

Joeri De Kamps är fostrad i Ajax akademi och har representerat sc Heerenveen, NAC Breda, Sparta Rotterdam i den nederländska högstaligan. Utanför Nederländerna har Joeri spelat för Slovan Bratislava och Lechia Gdańsk. I Slovan Bratislava blev det ett flertal ligatitlar vilket även resulterade i kval till både Champions League och Europa League.

Senaste klubbadressen för Joeris karriär var den polska klubben Lechia Gdańsk, där blev det totalt tio ligaframträdanden.

Nu står det klart att Joeris karriär fortsätter i Sirius och Allsvenskan – han gjorde sin första träning med Blåsvart under söndagen.

Ta del av Joeris första intryck av Sirius i spelaren här nedan:

Jonathan Ederström, scout- och rekryteringsansvarig om värvningen:
– Joeri är en hårt arbetande central mittfältare. Han är skicklig på att vinna bollen och en bra passningsspelare. Dessutom värderar vi hans ledaregenskaper väldigt högt.

Klubbdirektör Christer Abrahamsson om värvningen:
– Vi är glada över att ha Joeri hos oss. Han kommer hit för att förstärka laget under den här säsongen. Vi tror att vi kommer ha stor nytta av hans erfarenhet och det ska bli spännande att se honom i Siriuströjan.

Fakta Joeri De Kamps:
Position: Mittfältare.
Ålder: 31 (född 1992).
Tidigare klubbar: Ajax, SC Heerenveen (lån), NAC Breda, Slovan Bratislava, Sparta Rotterdam (lån), Lechia Gdańsk

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch