Jessiqa Öberg Tillbom förstärker ledarstaben för Sirius F07

Jessiqa_hemsidan

Jessiqa Öberg Tillbom förstärker ledarstaben för Sirius Fotbolls äldsta flicklag inför den kommande säsongen. Jessica har en gedigen bakgrund som instruktör och spelarutbildare. De senaste åren har hon varit spelarutbildare för Upplands Fotbollförbunds flickor samt även varit instruktör för IK Uppsalas U-trupp sedan säsongen 2019.

Sirius F07 består idag av ett tjugotal spelare och laget kommer under säsongen 2022 att delta i Upplands FF F15 (07)-serie och i DM för samma årskull. Nu under vintern deltar laget även i seriespel för Futsal. Jessiqa Öberg Tillbom förstärker den befintliga ledarstaben som sedan tidigare består av Johan Lundqvist Götz och Hampus Fred.

Oscar Zettergren, Akademi- och ungdomschef:
–  Vi är jätteglada över att ha kunnat knyta till oss Jessiqa. Hon är en ambitiös, engagerad och duktig fotbollstränare som kommer bli ett bra tillskott för F07-laget och vår flickverksamhet i stort.

Jessiqa Öberg Tillbom:
– Det känns jättekul att vara med och bygga för framtiden i Sirius och att bli en del av klubbens arbete med spelarutveckling. Det kändes lockande att få vara med och arbeta med något från början och satsa vidare på det befintliga F07-laget. Jag ser fram emot att komma i gång på riktigt och träffa spelarna.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch