Jesper Arvidsson förlänger med Sirius

  • App
01082021_1627858218.jpeg

Sirius vänsterback Jesper Arvidsson har skrivit på ett nytt kontrakt som gör att han blir kvar i Blåsvart över säsongen 2020.

Jesper Arvidsson kom till Sirius under sommaren 2016, och har sedan dess hunnit med 41 seriematcher i den blåsvarta tröjan.

Nu står det klart att 33-åringen blir kvar i Blåsvart i ytterligare minst två år, då han skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2020.

– Jag trivs otroligt bra i Sirius, med tränarna, med grabbarna i laget och med Uppsala. Jag tror att vi har någonting bra på gång, vi har fått in nya duktiga spelare och jag hoppas få spela på den nya arenan om något år. Allt känns helt enkelt väldigt bra med Sirius just nu, säger Jesper Arvidsson.

Scenförändringen i Sirius efter sommaren, med nu fyra raka segrar efter den betydligt tyngre vårsäsongen, har såklart lyft stämningen på Löten under de senaste veckorna.

– Det är som natt och dag, vi har framför allt kommit ihop som grupp och sedan också börjat hitta grunderna i spelet, med ett bättre kollektivt försvarsspel. Sedan får man en positiv känsla av att det kommer in nya bra spelare och det känns som att vi går framåt hela tiden och kvaliteten blir bättre på träningarna, säger Jesper Arvidsson.

Med imponerande 11 mål under de två senaste säsongerna har Jesper Arvidsson från sin vänsterbacksposition gått upp på delad förstaplats bland Sirius bästa målskyttar i allsvenskan genom tiderna. Han hoppas förstås kunna fortsätta på skyttekungsspåret framöver.

– Jag ska framför allt fortsätta hålla mig på den nivå jag vet att jag kan spela på och minimera dipparna, säger han.

– Men jag ska såklart också sätta ett mål till för att knipa rekordet och sedan några extra för att hålla de andra bakom mig. Fortsätta sätta straffar och frisparkar och sedan ska jag väl få in något långskott också, säger Jesper Arvidsson

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch