Jakob Voelkerling Persson klar för Sirius Fotboll

JVP-1_hemsidan

Sirius Fotboll är överens med Helsingborgs IF om en övergång av den 20-åriga försvararen Jakob Voelkerling Persson. Jakob ansluter omedelbart till Sirius och gör sin första träning med laget under fredagen, och blir spelklar när transferfönstret öppnar den 15 juli. Det signerade avtalet sträcker sig till sommaren 2026.

Jakob Voelkerling Persson gjorde sin allsvenska debut under säsongen 2020 och noterades då för 15 allsvenska framträdanden. Säsongen 2021 präglades av skador och upptakten av säsongen 2022 har främst bestått av träning med sikte mot att återgå till matchspel. Jakob gjorde comeback i HIF-tröjan under våren och har även noterats för framträdanden i Ettan Södra-klubben Ängelholms FF under juni månad.

Nu står det klart att Jakobs kärriär fortsätter i Sirius. Han gör sin första träning med laget under fredagen.

Jakob Voelkerling Persson:
– Det känns superbra att vara här i Sirius. Jag är väldigt taggad på att komma igång med träningen och lära känna alla i och runtomkring laget.

Sportchef Ola Andersson:
– Jakob är en ung och spännande försvarsspelare som passar väl in i Sirius identitet. Med Jakobs profil kompletterar vi försvarsspelet ytterligare, samtidigt som vi spetsar till konkurrenssen.

Fakta Jakob Voelkerling Persson:
Position
: Försvarare
Ålder: 21 (född 2000)
Moderklubb: Trelleborgs FF
Tidigare klubbar: Helsingborgs IF, Ängelholms FF (lån)

Se detaljerad spelarstatistik på svenskfotboll.se

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch