”Jag får jobba med min passion”

01082021_1627814954.jpeg

Cilla Fischer blir från i dag ansvarig för marknadsavdelningen på Sirius Fotboll.

Cilla anslöt till Sirius Fotboll redan under tidig höst 2015 och nu tar hon alltså steget upp som ansvarig för marknadsavdelningen. Hon har arbetat med marknadsföring under hela sin yrkesbana och kommer närmast innan Sirius från Biotechindustrin.

– Jag får jobba med min passion. Det finns en fantastisk kraft och dynamik i Sirius Fotboll och vi kan göra skillnad i samhället, säger Cilla. Det känns inspirerande att få vara med och göra verklighet av den skillnaden med våra elitlag, vår breda akademi- och ungdomsverksamhet och vårt prisade sociala projekt Nattfotbollen.

Drivet hittar man just i övertygelsen om idrottens positiva kraft och påverkan på samhället. Men det kommer inte av sig självt, betonar Cilla, tvärtom krävs en hel del arbete för att få rätt saker att ske.

– Gränslös Fotboll växer stadigt och engagerar mängder av barn och ungdomar i flera områden i Uppsala. För att den positiva utvecklingen ska fortsätta gäller det att sätta projektet i sitt rätta sammanhang, som ett verktyg för att förena och integrera.

Cilla har ett  eget förflutet på den gröna mattan, främst i Vaksala där hon både gjorde och motade mål, men även under en kort tid i Danmark. Dessutom finns det två års collegefotboll i USA i CV:t, där hon följdriktigt valdes till bästa målvakt i norra Kalifornien och nästa år till bästa målskytt.

Michelle Babic ny säljare

michelle_kvadratI dagarna anslöt även Michelle Babic till Sirius Fotboll. Michelle ska i första hand arbeta som säljare men även i mån av tid även engagera sig i andra projekt.

– Det ska bli spännande att få arbeta inom ett område som berör så många människor på olika sätt. Vi står inför ett intressant år och jag tror att vi i Uppsala tillsammans kan skapa något väldigt bra.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch