Isak Bråholm lämnar Sirius Fotboll

IB

Sirius Fotboll och Ettan Norra-klubben Sandvikens IF är överens om en direkt övergång av Isak Bråholm. Isak ansluter omedelbart till den nya klubben. 

Isak Bråholm är fostrad i Sirius Akademi och har tillhört klubben sedan tolvårsåldern. Första A-lagsframträdandet skedde mot Hammarby på Tele2 Arena under säsongen 2019. Efter den säsongen signerade Isak även sitt första A-lagskontrakt.

Därefter har Isak varit utlånad i olika sejourer, 2020 spenderade han en tid hos IFK Luleå i Ettan Norra. Säsongen därefter spenderade han stora delar hos Sandvikens IF då han blev utlånad genom ett säsongslångt låneavtal från och med mars månad 2021. Nu står det klart att Isaks karriär fortsätter i Sandviken, den här gången genom en permanent övergång.

Isak Bråholm:
– Som Uppsalakille är jag tacksam över att få ha spelat för Sirius Fotboll och min hemstad. Jag vill tacka alla inom klubben och alla som supportar klubben för den här gången. Nu är det dags för mig att testa något nytt för att nå mina mål och drömmar inom fotbollen.

Sportchef Ola Andersson:
– Vi tackar Isak för hans tid i Sirius för den här gången. Isak är en förebild för den nya generationen av akademispelare som även blivit A-lagsspelare. Isak är omtyckt av alla i A-truppen och vi alla önskar honom lycka till i Sandviken.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch