InkClub förlänger avtalet och blir hjärtepartner för Gränslös Fotboll

InkClub-1

Det sociala engagemanget som Gränslös Fotboll driver är mycket viktigt och givande att bidra till.

Vi på Sirius Fotboll är glada för att inkClub har för förlängt sitt avtal med oss, samt gått in som hjärtepartner till Gränslös Fotboll. inkClub är ett Uppsalaföretag som startade med att sälja bläckpatroner i början av 00-talet. Sedan dess har utbudet ökat till varor inom bläck och toner, kontorsmaterial, elektronik, batterier, dammsugarpåsar, städprylar, kaffe, dator- och mobiltillbehör och mycket mer.

Martina Malmvall, hur kommer det sig att ni väljer att förlänga avtalet med Sirius Fotboll och dessutom gå in som hjärtepartner till Gränslös Fotboll?
– Att sponsra Sirius är ett perfekt val för oss, för att stärka vårt varumärke generellt rikstäckande i Sverige genom att synas i allsvenskan. Sedan vill vi befästa inkClub som ett välkänt företag för alla Uppsalabor.

Att synas i idrottsliga sammanhang är positivt för varumärket, men vi lägger också vikt vid att vi som Uppsalaföretag stödjer den lokala sporten. Anledningen till att vi gått in som hjärtepartner till Gränslös Fotboll är att vi tycker att det sociala engagemanget som Gränslös Fotboll driver är mycket viktigt och givande att bidra till. Fler idrottande ungdomar, i synnerhet i utsatta områden, kan göra skillnad för både individer och på sikt även motverka segregation. Det vill vi stötta så mycket vi kan.

Vad tycker ni är det bästa med Affärsnätverket och vad får ni ut av att vara delaktiga där? 
– Affärsnätverket är ett tillfälle att skapa nya kontakter och att hitta nya affärsmöjligheter. Tanken att lokala företagare hjälper varandra tror vi på. Det har även varit intressanta gäster som informerat om vad som är aktuellt i Uppsala, till exempel polisen och någon politiker.  Och så klart är det också en bonus att få inside-information från fotbollen.

Vi på Sirius Fotboll pratar mycket om att ”Uppsala är Blåsvart”, vad betyder det för er?
– Jag tolkar det som att Sirius vill inkludera alla. Att Sirius är hela Uppsalas lag och att vi tillsammans kan hitta det gemensamma i Uppsala. Oavsett om vem man är, var man bor i Uppsala eller om man är ett lokalt företag så är Sirius det självklara valet.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch