inkClub är tillbaka som partner

InkClub_2022

InkClub är tillbaka som partner till Sirius Fotboll. Uppsalaföretaget blir huvudpartner till Gränslös Fotboll och inkClub-loggan kommer även att synas på matchshortsen under säsongen 2022 i och med företaget också blir stjärnpartner till klubben.

Martina Malmvall, marketing manager på inkClub om det fortsatta samarbetet:
– Som ett lokalt företag känns det självklart för inkClub att sponsra Uppsalas allsvenska fotbollsklubb. Vi vill också vara med och bidra till en god samhällsutveckling i Uppsala. Därför är Sirius verksamhet Gränslös fotboll ett viktigt initiativ som vi också vill stödja.

Kristofer Widlundh, försäljning, Sirius Fotboll:
Det är otroligt roligt att inkClub återigen är en dräktpartner till Sirius Fotboll. Ett lokalt förankrat bolag med rötter i Uppsala. Och med en historik till klubben gör att det känns extra kul att vi återigen bygger framtidens Uppsala gemensamt. Bolagets mjuka värden korrelerar perfekt med våra värden och det är superkul att de vill ta steg med oss, både i Gränslös Fotboll och med oss som helhet. Vi ser fram emot ett gott och långsiktigt samarbete där vi kontinuerligt kommer utveckla partnerskapet.

BILDEN:  Martina Malmvall, marketing manager på inkClub och Kristofer Widlundh, försäljning, Sirius Fotboll.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch