Information om eventuellt allsvenskt kval

01082021_1627813788.jpeg

Vi får många frågor om det allsvenska kvalet just nu, vilket är jättekul! Eftersom det ännu inte är helt klart att det blir något kval (vi har fortfarande chans på en direktplats) har vi ännu inte öppnat någon biljettförsäljning, men vi förbereder oss såklart för en sådan match.

Det allsvenska kvalet spelas i sådana fall torsdag den 5 november klockan 18:00 på Studenternas IP, med returmöte på bortaplan söndag den 8 november klockan 17:15.

Så fort vi vet att kvalet blir av kommer vi ut med vidare information om biljettförsäljningen. Vad vi kan säga redan nu är att era säsongskort kommer att gälla även för kvalmatchen! Däremot gäller inga fribiljetter och ingen fri entré för studenter.

Vi håller på att se över möjligheterna att ta in extraläktare på den ena kortsidan för att därigenom utöka publikkapaciteten till ca 7000 åskådare för kvalmatchen.

Först och främst hoppas vi att vi ses på Studan på söndag för den avslutande hemmamatchen i Superettan mot serieledande Jönköpings Södra, och tillsammans kan ta en ny härlig seger. Mot toppen!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch