Inför Varbergs BoIS - IK Sirius

1500x1000_EBILJETT_varberg

Efter två raka kryss i de inledande omgångarna av Allsvenskan väntar Varbergs BoIS på bortaplan under måndagen. Sirius reste västerut redan under söndagen och övernattade i Borås innan fortsatt nedfärd mot Påskbergsvallen. 

Sirius

Huvudtränare Christer Mattiasson inför matchen

Vad känner ni er mest nöjda med efter de två första omgångarna och vad känner ni er minst nöjda med i de tidigare insatserna?
– I de två första omgångarna har vi stått upp bra mot två bra motstånd. Det visar att vi har ett material som är väldigt intressant. Vi måste fortsätta att jobba lika hårt i alla matcher för att få in poängen. Det som vi är minst nöjda med, om vi ser på den senaste matchen, är att vi inte kunde göra något mål på chanserna vi hade – men det är bara att fortsätta tro på det vi gör så kommer målen också att komma.

Vad förväntar du dig för matchbild mot Varberg?
– Jag förväntar mig en matchbild med mycket kamp i mötet med Varberg. Sedan får vi se hur underlaget och vädret kan komma att påverka matchbilden i och med att vi spelar vår första match på naturgräs för i år.

>> Om skadeläget i laget

Måljakten

Bidra med en valfri summa varje gång Blåsvart gör mål.

>> Till måljakten.

TV-sändning

Matchen sänds på discovery+. Har du inte möjlighet att se matchen på plats kan du registrera ett konto via länken här nedan. För varje nyteckning får Sirius en del av intäkterna.

>> Till discovery+

Biljetter

>> Här hittar du biljetter till bortasektionen.

Motståndet

Varberg har också inlett Allsvenskan med två raka kryss. Laget vände ett tvåmålsunderläge på bortaplan mot Mjällby i premiären och fick med sig en poäng hem från Strandvallen. Den senaste matchen blev en mållös historia mot IF Elfsborg.

Fjolårsmötena mellan Sirius och Varberg slutade 0-2 på Påskbergsvallen, och 2-3 på Studenternas där Siriusikonen Kalle Larson gjorde matchens sista mål på straff framför Arkens Gärde.

Varbergs senaste matcher:
Varbergs BoIS – IF Elfsborg: 0-0
Mjälby AIF – Varbergs BoIS: 2-2
Varbergs BoIS – Norrby IF: 3-2

>> Till Varbergs hemsida

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch