Inför träningsmatchen: IK Sirius - Djurgårdens IF

1500x1000_EBILJETT_DIF

Två träningsmatcher står på schemat inför den allsvenska omstarten. Först ut är ett möte med Djurgårdens IF, matchen har avspark kl.17:00 idag, fredagen den 17 juni. Biljetter kostar 120 kronor och köps i entrén på Norrtälje Sportcentrum.

Sirius

Huvudtränare Daniel Bäckström inför matchen:

Tre träningar i ryggen efter uppehållet – vad tar du främst med dig från den senaste träningsveckan?
– Jag är mycket nöjd med veckans träningar, det har märkts att spelarna samlat energi under semestern. Intensiteten har varit hög och fokuset påslaget. Jag tror starkt på att grunden sätts under veckans träningar och där har vi prickat rätt denna vecka.

Vilka svar förväntar du dig av de två kommande träningsmatcherna?
– Det viktigaste med de två träningsmatcherna är att många ska spela och på så sätt vara förberedda inför matchen mot IFK Göteborg om tio dagar. Matcherna kommer säkert se olika ut men vi ska fortsätta gnugga grunderna i vårt spel.

Berätta om tillgängligheten i laget.
– Till matchen mot Djurgården är Andreas Murbeck, Patrick Nwadike David Mitov Nilsson, Kristopher Da Graca, August Ahlin och Kevin Wright inte uttagningsbara.

Motståndarna

  • Djurgårdens IF innehar för närvarande fjärdeplatsen i den allsvenska tabellen.
  • Vårens möte i Allsvenskan slutade 4-0 till Djurgården på Tele2 Arena.
  • Laget vann sin senaste match i Allsvenskan med 4-0 då Varbergs BoIS gästade Tele2 Arena.

TV-sändning

Matchen sänds på discovery+. För varje nyteckning genom länken här nedan får Sirius en del av intäkterna. Har du inte möjlighet att se matchen på plats i helgen är det ett perfekt tillfälle att registrera ditt discovery+-abonnemang inför den allsvenska säsongen.

>> Till discovery+

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch