Inför Hammarby IF – IK Sirius

02082021_1627887811.png

Ett hittills obesegrat Sirius tar sig ner till huvudstaden för ett möte med Hammarby i Allsvenskans femte omgång. Avspark imorgon, lördag, klockan 15:00. Du ser matchen på discovery+.

Sirius
Sirius har fortsatt inte förlorat i Allsvenskan 2021, två vinster och två kryss har inneburit åtta poäng i inledningen av serien. Laget kommer från en oavgjord match mot Kalmar och ska nu möta Hammarby på bortaplan. Daniel Bäckström berättar om veckan som varit, hur det egentligen gick på minigolfen i tisdags, hur tillgängligheten i truppen ser ut, samt delar med sig av sina tankar om morgondagens motståndare:

Motståndarna
Hammarby kommer till match efter ett oavgjort möte med Häcken, matchen slutade 1-1 på Tele2 Arena. Laget har spelat in fyra poäng på lika många matcher, laget har noterats för en seger och ett kryss i poängskörden. Några nya spelare inför säsongen är Astrit Seljmani, Jon Gudni Fjoluson och David Accam. Förra årets möten mellan lagen slutade med 0-0 på Tele2 Arena och 3-1 på Studenternas i Sirius favör.

Hammarbys senaste resultat:
Hammarby IF – Mjällby AIF: 2-0
AIK – Hammarby IF: 2-0
Hammarby IF – BK Häcken: 1-1

Tabellen
>> Till tabellen på allsvenskan.se

TV-sändning
Matchen sänds på discovery+. Har du inte ett abonnemang kan du använda nedan länk för att ge Sirius en kickback i samband med att du registrerar ett nytt discovery+-abonnemang.

>> Se matchen på discovery+

Måljakten
Det bästa sättet att stötta Sirius på bortaplan är genom Måljakten, du bidrar med en valfri summa varje gång Blåsvart gör mål.

>> Till måljakten.

Håll koll på våra matcher
Lägg till alla matcher i dina kalender genom att klicka på Sirius på allsvenskan.se.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch