Inför: QBIK – IK Sirius

01082021_1627805146.jpeg

Det är dags för ännu en match på kort tid för Sirius damer då man åker till Karlstad på söndagen för att möta QBIK. I förra matchen så förlorade man mot Kvarnsvedens IK, fokus är solklart, att komma in på vinnande takter igen.

Som bekant så kommer Sirius från en snöplig förlust hemma mot Kvarnsveden, det var en jämn kamp som slutade i 1-2 efter att motståndarlaget fått straff i 71 minuten. Det var många starka känslor efter matchen, men det som stack ut var viljan att lägga matchen bakom sig och fokusera på QBIK.

Tabellen har inte riktigt format sig ännu men man kan urskilja en klar topp sex där bland annat Sirius befinner sig. QBIK kommer senast från en 0-0 match borta mot Kungsbacka och ligger för närvarande precis ovanför sträcket med fem poäng på de inledande sex matcherna.

Att ha så många matcher på kort tid kan slita på spelarna men man får inte glömma att även QBIK har spelat match i veckan.

Ambitionen för damerna är fortfarande en toppstrid och det har man visat i inledningen, nu på söndag är det dags att kämpa för att fortsätta hålla sig där uppe.

På skadefronten så är det fortfarande några som dras med sjukdomar och skador så det blir en kamp mot klockan. Vi kommer att publicera startelva och bänk någon timme innan match i morgon.

Vi kommer att twittra om matchhändelser som vanligt på vår Twitter och ett sedvanligt referat kommer upp på hemsidan efter match.

Nästa hemmamatch är nästa lördag den 23:e mot Kungsbacka DFF klockan 14:00, så boka in det redan nu.

Kom igen Sirius, vi jobbar hårdast.

Foto: Björn Pettersson

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch