Inför Oskarshamns AIK - IK Sirius

1500x1000_oskarshamnAIK-IKS

Årets första tävlingsmatch står på schemat och vi möter Oskarshamns AIK i Svenska cupen på Arena Oskarshamn söndagen den 19 februari kl. 13.00.

Sirius

 

Huvudtränare Christer Mattiasson:

Vad är förväntningarna inför morgondagen?
– Vi har rätt stora förväntningar på den här matchen. Det var en okej insats senast mot Djurgårdens IF, men vi förlorade med 1-0. Nu har vi ytterligare en veckas träning tillsammans som jag hoppas på att vi tagit steg i.

Hur ser tillgängligheten ut i laget?
– Utöver de långtidsskadade Andreas Murbäck, Filip Olsson och Patrik Karlsson Lagemyr så saknas David Mitov Nilsson, Óli Ómarsson och Aron Bjarnason.

TV-sändning

Matchen kommer sändas på C More.

Just nu får du halva priset i 3 månader samtidigt som du stöttar Sirius med 150 kronor. Gå in på www.cmore.se/kampanj/svenskacupen och använd koden SIRIUSCUPEN23 för att ta del av erbjudandet. Erbjudandet gäller endast nya kunder på www.cmore.se

Måljakten 2023

Stötta Sirius Fotboll med ett bidrag varje gång laget gör mål.

>> Mer information

Motståndet

Oskarshamns AIK spelar i Ettan Södra och hamnade på en 11:e plats säsongen 2022. Oskarshamns AIK har spelat i Ettan Södra sedan säsongen 2014 efter att de vann division 2 säsongen 2013. Genom åren i Ettan Södra har de pendlat mellan placeringarna 2-13.

>> Till Oskarshamns hemsida

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch