Inför: Örebro SK – IK Sirius

  • App
01082021_1627857737.jpeg

Sirius möter på torsdagen klockan 13 serekonkurrenten Örebro SK på bortaplan i en träningsmatch.

Sirius beger sig på torsdagen till Örebro för att ta sig an Örebro SK i den första av sommarens två träningsmatcher. Klockan 13.00 sparkar matchen igång på Trängens IP, där Blåsvart ska börja hitta formen igen efter semestern och sätta linjerna inför den allsvenska omstarten.

Efter drygt två veckors semester var större delen av laget tillbaka i träning i fredags, innan man kunde dra igång på allvar med fullt manskap igen på måndagen.

– Det blir en liten omstart, alla är pigga och glada ungefär som det brukar vara när man varit ledig, säger Kim Bergstrand.

Målet med dagens liksom nästa veckas träningsmatch mot Hammarby är förstås att komma in i matchtempot igen.

– Det handlar om att komma igång fysiskt och psykiskt. Vi vill också se ett organiserat och hängivet försvarsspel, det kommer att vara i fokus eftersom vi släppte in tio mål de sista två fighterna. Annars är det mer att hitta relationer igen och få upp tempot lite, säger Kim Bergstrand.

Med i den 22 man starka matchtruppen finns fyra akademispelare i form av Oskar Nilsson, Jamie Roche, Lucas Berglund och Joel Bernhardsson.

Nyförvärvet Robert Åhman Persson är ännu inte spelklar för Sirius. Utöver långtidsskadade Daniel Jarl, Elias Andersson och Karvan Ahmadi saknas ytterligare ett antal spelare på grund av mindre skavanker. Stefano Vecchia, Philip Haglund och Abdul Razak rehabtränar, medan Sam Lundholm precis blivit friskförklarad. Joakim Wulff vilar på grund av problem med en fot.

Trupp
1 Karim Fegrouch
2 Linus Nygren
3 Karl Larson
4 Oscar Pehrsson
6 Johan Eiswohld
8 Tim Björkström
11 Charbel Georges
12 Oscar Kindlund
14 Ian Sirelius
15 Sam Lundholm
16 Axel Björnström
18 Jesper Arvidsson
19 Christer Gustafsson
20 Sherko Faiqi
25 Mauricio Albornoz
35 Gustav Nyberg
90 Moses Ogbu
93 Shkodran Maholli
Oskar Nilsson
Jamie Roche
Lucas Berglund
Joel Bernhardsson

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch