Inför Mjällby AIF - IK Sirius

1500x1000_MAIF_borta

På söndag väntar bortamatch och omgång 8 i Allsvenskan då vi möter Mjällby AIF på deras hemmaarena Strandvallen. Mjällby har hittills vunnit två matcher, spelat oavgjort tre och förlorat två. Det innebär att de ligger på en åttonde plats i tabellen inför mötet med Sirius. Blåsvart jagar fortsatt sin första vinst i årets serie, laget har hittills noterats för fem oavgjorda matcher och två förluster. 

Sirius

Huvudtränare Christer Mattiasson:

Vad är dina förväntningar på söndagens match?
– Som alltid har man stora förväntningar på en match. Det är viktigt att vi studsar tillbaka på ett bra sätt efter den sura förlusten mot Elfsborg.

Vad är viktigt att tänka på när Mjällby står för motståndet??
– Att vi står upp för varandra och tar kampen som kommer i matchen. Samt att vi får spela matchen på vårat sätt att spela och inte deras.

Hur ser tillgängligheten ut?
– Utöver de långtidsskadade missar även Kristopher Da Graca och Patrick Nwadike den här matchen. I övrigt är samtliga spelare uttagningsbara.

Måljakten

Bidra med en valfri summa varje gång Blåsvart gör mål.

>> Till måljakten.

TV-sändning

Matchen sänds på discovery+. Har du inte möjlighet att se matchen på plats kan du registrera ett konto via länken här nedan. För varje nyteckning får Sirius en del av intäkterna.

>> Till discovery+

Biljetter

>> Här hittar du biljetter.

Motståndet

I Mjällbys senaste match spelade de 0-0 mot Hammarby på Tele2 Arena, även i matchen innan dess blev det mållöst. Lagets bästa målskyttar är Arvid Brorsson och Alexander Johansson som hittills har noterats för två mål vardera i de tidigare omgångarna av Allsvenskan 2023.

Mjällbys senaste matcher:
Hammarby IF – Mjällby AIF: 0-0
Mjällby AIF – AIK: 0-0
Mjällby AIF – Elfsborg: 0-1

>> Till Mjällbys hemsida

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch