Inför Mjällby AIF - IK Sirius

1500x1000_MAIF_borta

Under onsdagen är det dags för den fjärde omgången av Allsvenskan när Sirius rör sig söderut för årets första möte med Mjällby AIF. Ett motståndarlag som inkasserat sex poäng på sina tre inledande matcher. Här nedan kan du ta del av huvudtränare Daniel Bäckströms tankar inför matchen. 

Sirius

Huvudtränare Daniel Bäckström om vad som är nyckeln för att bibehålla det goda försvarsarbetet från de inledande matcherna, samt om förändringarna i truppen sedan mötet med Helsingborgs IF.


Sirius senaste matcher
IK Sirius – GIF Sundsvall: 2-1.
IFK Värnamo – IK Sirius: 0-0.
IK Sirius – Helsingborgs IF: 1-0.

 

TV-sändning

Matchen sänds på discovery+. För varje nyteckning genom länken här nedan får Sirius en del av intäkterna.

>> Till discovery+

Biljett

Säkra din plats på läktaren via maif.ebiljett.nu.

Motståndet

Mjällby AIF inledde Allsvenskan med två raka segrar. Laget besegrade Elfsborg i premiären och nollade sedan Djurgården i sin första hemmamatch för säsongen då laget vann med 1-0. I den senaste omgången fick Mjällby se sig besegrade av Hammarby på Tele2 Arena, och den inledande segersviten var därmed bruten. Anfallaren Mamudo Moro har varit ett utropstecken i säsongsinledningen då han hittills noterats för två mål och en assist.

Fjolårets matcher mellan Mjällby och Sirius slutade med två segrar för Blåsvart. Mötet på Studenternas slutade 2-1 och matchen på Strandvallen slutade 2-3 efter en minnesvärd matchavslutning från Sirius som noterades för tre mål i den andra halvleken.

Mjällbys senaste matcher
IF Elfsborg – Mjällby AIF : 0-2
Mjällby AIF – Djurgårdens IF: 1
-0
Hammarby IF – Mjällby AIF: 2-0

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch