Inför Kalmar FF - IK Sirius

1500x1000_KFF_borta

Andra bortamatchen på fem dagar väntar när Blåsvart möter Kalmar FF på Guldfågeln Arena. Motståndarlaget har spelat till sig tio poäng på de inledande matcherna och befinner sig därför på en fjärdeplats i tabellen inför den sjätte omgången.

Sirius

Malcolm Jeng om:
– Sin allsvenska debut i förra omgången.
– Resan ned till Kalmar.
– Hans egen resa från Sirius Akademi upp till A-laget.

 

Huvudtränare Christer Mattiasson

Vad är dina förväntningar på matchen mot Kalmar FF?
– Mina förväntningar är att vi följer vår matchplan till punkt och pricka, samt att vi tar vara på de chanser som uppstår. Vi behöver vara påkopplade från början och ha respekt för Kalmar utifrån deras hemmastatistik och deras start på årets allsvenska.

Hur ser tillgängligheten ut inför matchen?
– Utöver de långtidsskadade missar även Kristopher Da Graca och Patrick Nwadike den här matchen. I övrigt är samtliga spelare uttagningsbara.

Måljakten

Bidra med en valfri summa varje gång Blåsvart gör mål.

>> Till måljakten.

TV-sändning

Matchen sänds på discovery+. Har du inte möjlighet att se matchen på plats kan du registrera ett konto via länken här nedan. För varje nyteckning får Sirius en del av intäkterna.

>> Till discovery+

Biljetter

>> Här hittar du biljetter.

Motståndet

Inför den sjätte omgången innehar Kalmar FF fjärdeplatsen i Allsvenskan efter tre vinster, ett kryss och en förlust. Laget kommer senast från en 0-0-match på Påskbergsvallen mot Varbergs BoIS. Kalmar FF har inför detta året en ny tränare i form av Henrik Jensen. På spelarfronten finns bland annat Johan Karlsson och Nahom Girmai Netabay, två spelare med ett förflutet i Blåsvart. Förra årets allsvenska möten mellan Sirius och Kalmar slutade med två kryss.

Kalmars senaste matcher:
Varbergs BoIS- Kalmar FF: 0-0
Kalmar FF – Halmstads BK: 2-0
BK Häcken – Kalmar FF: 1-3

>> Till Kalmars hemsida

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch