Inför Varbergs BoIS – IK Sirius

  • App
09082021_1628486726.jpeg

Direkt efter söndagens träning begav sig Sirius söderut för att fortsätta förberedelserna inför måndagens möte med Varbergs BoIS. Blåsvart kommer till match med två raka hemmatcher i ryggen, en seger mot Degerfors och en uddamålsförlust senast mot Örebro. Avsparken äger rum klockan 19:00, imorgon, måndag, på Varberg Energi Arena. Du ser matchen på discovery+.

Sirius

Huvudtränare Daniel Bäckström berättar om veckan som varit, hur tillgängligheten i truppen ser ut, samt delar med sig av sina tankar om morgondagens motståndare:Sirius senaste matcher
Sirius – Örebro: 1-2
Sirius – Degerfors: 2-0
Djurgården-Sirius: 5-1

Motståndarna

Varbergs BoIS hade en tuff inledning på årets säsong men kommer till morgondagens match med tre raka matcher utan förlust. I skrivande stund befinner sig laget på en trettondeplats i tabellen , två poäng bakom Sirius som innehar tolfteplatsen precis ovanför. Inför årets säsong tappade Varberg sin kapten och notoriske poänggörare Astrit Selmani till Hammarby, och i år har istället nyförvärvet Tashreeq Matthews, som tidigare tillhört Borussia Dortmund, stått för en stor del av lagets poängproduktion då han hittills noterats för fyra mål och två assist på tolv spelade matcher.

Varbergs senaste matcher
Degerfors – Varberg: 1-1
Varberg – IFK Göteborg: 2-o
Halmstad- Varberg : 1-1

Tabellen
>> Till tabellen på allsvenskan.se

Måljakten
Bidra med en valfri summa varje gång Blåsvart gör mål.

>> Till måljakten.

TV-sändning
Matchen sänds på discovery+. Har du inte ett abonnemang kan du använda nedan länk för att ge Sirius en kickback i samband med att du registrerar ett nytt discovery+-abonnemang.

>> Se matchen på discovery+

Håll koll på våra matcher
Lägg till alla matcher i dina kalender genom att klicka på Sirius på allsvenskan.se.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch