Inför IK Sirius - IF Elfsborg

1500x1000_EBILJETT_ife

Sista matchen på de nästkommande sex veckorna hemma på Studenternas spelas imorgon, lördag 14 maj, med avspark kl. 17:30. Boråslaget Elfsborg kommer på besök i Allsvenskans åttonde omgång. Vi förväntar oss många ungdomar på läktarna till denna match som även benämns som föreningsmatchen.

Sirius

Huvudtränare Daniel Bäckström om:

  • Hur dagen innan match ser ut för staben och laget.
  • Tillgängligheten i truppen.
  • Förväntningarna inför morgondagens match mot IF Elfsborg. 

Sirius senaste matcher
IK Sirius – Hammarby IF: 0-3.
Djurgårdens IF – IK Sirius: 4-0.
Varbergs BoIS – IK Sirius: 0-2.

TV-sändning

Matchen sänds på discovery+. För varje nyteckning genom länken här nedan får Sirius en del av intäkterna. Har du inte möjlighet att se matchen på plats i helgen är det ett perfekt tillfälle att registrera ditt discovery+-abonnemang inför den allsvenska säsongen.

>> Till discovery+

Biljett

Säkra din plats på läktaren via siriusfotboll.ebiljett.nu.

Motståndet

Elfsborg har spelat in elva poäng på sina första sju matcher (3V, 2O, 2F). Boråsarna har gjort flest mål i serien såhär långt, mycket tack vare sexmålsvinsten mot Degerfors i förrförra omgången. Därefter har laget hunnit med att ta en stark poäng mot Djurgården. Boråslaget har en delad ledare av assistligan i form av Oliver Zandén som gjort tre målgivande passningar hittills.

Förra årets möten mellan Blåsvart och Elfsborg slutade med två vinster för Elfsborg. Matchen på Studan slutade 0-2 och matchen på Borås Arena slutade 3-0.

Elfsborgs senaste matcher
IF Elfsborg – GIF Sundsvall: 3-1
Degerfors IF – IF Elfsborg: 0-6
IF Elfsborg – Djurgårdens IF: 0-0

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch