Inför IK Sirius-Hammarby IF

1500x1000_EBILJETT_Haif

Serieledande Hammarby IF gästar Studenternas för den femte omgången av Allsvenskan. Avspark kl.19:00, imorgon, måndag 25 april, i match som kommer gå till historien när det gäller antalet sålda biljetter. Under söndagseftermiddagen var strax över 9 700 matchbiljetter sålda. 

Sirius

Huvudtränare Daniel Bäckström, fystränare Olle Ekman samt spelarna Moustafa Zeidan och Edi Sylisufaj delar mig sig av sina tankar inför morgondagen.

Sirius senaste matcher
IFK Värnamo – IK Sirius: 0-0.
IK Sirius – Helsingborgs IF: 1-0.
Mjällby AIF– IK Sirius: 3-0.

TV-sändning

Matchen sänds på discovery+. För varje nyteckning genom länken här nedan får Sirius en del av intäkterna. Har du inte möjlighet att se matchen på plats i helgen är det ett perfekt tillfälle att registrera ditt discovery+-abonnemang inför den allsvenska säsongen.

>> Till discovery+

Biljett

Säkra din plats på läktaren via siriusfotboll.ebiljett.nu.

Motståndet

Hammarby IF innehar förstaplaceringen i tabellen efter en stark säsongsstart med fyra raka trepoängare. Laget har haft en god målproduktion, och i mötet med GIF Sundsvall noterades Bajen för hela fem mål. Bäste målskytt är Williot Swedberg som hittills stått för tre av målen. 

Förra årets möten mellan Blåsvart och Hammarby slutade med två vinster för Stockholmslaget. Matchen på Studan slutade 0-1 och matchen på Tele 2 Arena slutade 3-2. Senaste möten mellan lagen ägde rum på försäsongen, Hammarby vann även det mötet. Matchen slutade 1-3.

Hammarbys senaste matcher
GIF Sundsvall – Hammarby: 1-5
Hammarby – Mjällby: 2-0
Degerfors – Hammarby: 0-1

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch