Inför IK Sirius - Halmstads BK

1500x1000_EBILJETT_hbk

På söndag väntar det åter hemmamatch på Studenternas för Blåsvart som fortsatt letar efter säsongens första trepoängare. Motståndet står Halmstad för, ett lag som till skillnad från Sirius inte spelat oavgjort en enda match under Allsvenskans inledande åtta omgångar. Matchen, med avspark kl. 17:30, utgör omgång 9 i Allsvenskan.

Sirius

Huvudtränare Christer Mattiasson:

Vad är dina förväntningar på söndagens match?
– Mina förhoppningar är att vi har återhämtat oss från en mindre bra match senast och bara blickar framåt. Sen har vi som lag alltid stora förväntningar på oss på hemmaplan där vi hoppas bjuda publiken på både bra spel och framåtanda.

Vad är viktigt att tänka på när Halmstad står för motståndet??
– Att vi måste vara på tårna hela 97 minuter.

Hur ser tillgängligheten ut?
– Den börjar se bättre ut. Utöver de långtidsskadade så har de flesta spelarna börjat träna och kan snart konkurrera på riktigt.

Måljakten

Bidra med en valfri summa varje gång Blåsvart gör mål.

>> Till måljakten.

TV-sändning

Matchen sänds på discovery+. Har du inte möjlighet att se matchen på plats kan du registrera ett konto via länken här nedan. För varje nyteckning får Sirius en del av intäkterna.

>> Till discovery+

Biljetter

>> Här hittar du biljetter.

Motståndet

Halmstad kommer från en sur uddamålsförlust efter att Malmö gjort matchens enda mål på Örjans Vall sent in på tilläggstiden. Totalt har laget mäktat med tre vinster och fem förluster under årets säsong, vilket ger hallänningarna en elfteplats i tabellen. Nykomlingarna har inför denna säsong bland annat hämtat in Superettens skyttekung Viktor Granath från Västerås SK.

Halmstads senaste matcher:
IF Elfsborg – Halmstads BK: 6-1
Halmstads BK – BK Häcken: 1-0
Halmstads BK – Malmö FF: 0-1

>> Till Halmstads hemsida

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch