Inför IK Sirius-GIF Sundsvall

1500x1000_EBILJETT_gif_premiar

Nu återstår endast en dag till den allsvenska premiären. Sirius möter GIF Sundsvall på Studenternas, matchstart kl.15:00 imorgon, söndag. Här nedan kan du ta del av huvudtränare Daniel Bäckströms tankar inför matchen. Du säkrar din plats på läktaren via siriusfotboll.ebiljett.nu.

Sirius

Huvudtränare Daniel Bäckström om känslorna inför premiären, motståndet som väntar imorgon samt läget i truppen inför matchen.

Sirius senaste matcher
IK Sirius- IFK Mariehamn: 3-0
GIF Sundsvall – IK Sirius: 1-4
IK Sirius – IK Brage:3-3

TV-sändning

Matchen sänds på discovery+.För varje nyteckning genom länken här nedan får Sirius en del av intäkterna. Har du inte möjlighet att se matchen på plats i helgen är det ett perfekt tillfälle att registrera ditt discovery+-abonnemang inför den allsvenska säsongen.

>> Till discovery+

Biljett

Säkra din plats på läktaren via siriusfotboll.ebiljett.nu.

Motståndet

GIF Sundsvall slutade på en andraplats i Superettan under säsongen 2o21, vilket innebar direktuppflyttning till Allsvenskan. De är en av tre nykomlingarna tillsammans med Helsingborgs IF och IFK Värnamo. Sirius och GIF Sundsvall möttes i en träningsmatch för bara två veckor sedan, en match som spelades 4x30minuter och slutade 1-4 på Gavlevallen.

I Svenska Cupen gick laget inte vidare från gruppspelet. Laget vann mot Skiljebo SK och förlorade mot Elfsborg och Degerfors. ”Giffarna” har sedan tidigare en skada på anfallaren Linus Hallenius som gjorde 15 mål i Superettan 2021. Bland nyförvärven återfinns bland annat den Oscar Linnér och Saku Ylätupa som båda har ett förflutet i AIK.

Sundsvall senaste matcher
GIF Sundsvall – IK Sirius: 1-4
Dalkurd FF – GIF Sundsvall: 2-0
Östersunds FK – GIF Sundsvall:1-1

>> Till GIF Sundsvalls hemsida

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch