Inför IK Sirius - Djurgårdens IF

1500x1000_EBILJETT_DIF

Under påskhelgen väntar första hemmamatchen i Allsvenskan 2023 då Djurgårdens IF kommer på besök. Lagen möttes på Studan tidigare under försäsongen i en match som slutade 0-1.  

Sirius

Huvudtränare Christer Mattiasson om tillgängligheten i laget:
– Filip Olsson, Andreas Murbeck och Patrik Karlsson Lagemyr fortsätter sin rehab. Även David Mitov Nilsson, Christian Kouakou, August Ljungberg, Óli Ómarsson och Jakob Voelkerling Persson är inte uttagningsbara till morgondagens match.

Joakim Persson och Magnus Kaastrup inför matchen:

 

Måljakten

Bidra med en valfri summa varje gång Blåsvart gör mål.

>> Till måljakten.

TV-sändning

Matchen sänds på discovery+. Har du inte möjlighet att se matchen på plats i helgen är det ett perfekt tillfälle att registrera ditt discovery+-abonnemang inför den allsvenska säsongen. För varje nyteckning genom länken här nedan får Sirius en del av intäkterna.

>> Till discovery+

Biljetter

>> Här hittar du biljetter till bortasektionen.

Motståndet

Djurgåden tog sig till semifinal i Svenska Cupen men BK Häcken blev för tuffa och laget fick se sig besegrade med 3-0 på Bravida Arena. I den allsvenska premiären tog laget en trepoängare på hemmaplan då IF Brommapojkarna besegrades med 3-1. Djurgården har även tävlingsspelat tidigare i år då de ställdes mot de polska ligamästarna Lech Poznan i åttondelsfinalen av Europa Conference League. Dubbelmötet slutade med dubbla förluster och noll gjorda mål (3-0, 0-2).

Djurgårdens IFs senaste matcher:
Djurgårdens IF – IF Brommapojkarna: 3-1
BK Häcken – Djurgårdens IF: 3-0
Lech Poznan – Djurgårdens IF: 0-3

>> Till Djurgårdens IF:s hemsida

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch