Inför: IF Limhamn Bunkeflo – IK Sirius

01082021_1627805708.jpeg

IK Sirius åker under lördagen tillsammans ned till Skåne för att slåss om totalt sex poäng för klubben. Fokus för damerna ligger på motståndet IF Limhamn Bunkeflo, vinner Sirius går man förbi motståndet i tabellen, förlorar man tappar man viktig mark i toppstriden.

På förhand en oerhört svår match, Limhamn Bunkeflo återfinns en placering ovanför Sirius i dagsläget, det skiljer tre poäng. Vinner man, så går man om, men förlorar man så blir det hela sex poäng upp till en tredjeplats. Men en förlust är ju helt otänkbart, Sirius har inte förlorat på ett bra tag nu, man har faktiskt bara förlorat en match på hela säsongen.

Sirius har med sig en övertygande vinst mot Bollstanäs i bagaget, en förkrossande 4-0 seger på Studenternas. Både dam och herrlag kämpar nu för viktiga poäng i Skåne, båda lag är med i toppstriden i respektive serier. Det är en bra tid att vara Sirius-supporter!

Vi kommer som vanligt att twittra om signifikanta händelser på vår Twitter och efter matchen kommer utsände Lukas Krehla att skriva ett matchreferat, så håll till godo. Vi som är kvar i Uppsala får hålla våra tummar och fötter för att det går bra för lagen i slaget mot Skåne.

Vi jobbar hårdast!

Foto: Björn Pettersson

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch