Inför BK Häcken – IK Sirius

  • App
02082021_1627887670.png

Efter 1-0 senast mot Halmstad beger sig Sirius nu mot Hisingen i Göteborg för ett möte med BK Häcken i Allsvenskans tredje omgång. 

Sirius vann senast hemma på Studenternas efter ett sent ledningsmål signerat Christian Kouakou. Laget har nu spelat en oavgjord match mot IFK Norrköping samt inkasserat en trepoängare mot Halmstads BK inför mötet med BK Häcken på Bravida Arena. En match som går av stapeln imorgon, lördag, avspark kl. 15:00.

Sirius
Daniel Bäckström berättar om veckan som varit, hur tillgängligheten i truppen ser ut, samt delar med sig av sina tankar om morgondagens motståndare:

Motståndarna
BK Häcken har inlett Allsvenskan med noll inspelade poäng. Laget har producerat ett mål framåt på två spelade matcher. En tuff start för laget som i fjol slutade på en tredjeplats i tabellen. Laget har dock inför Allsvenskan även hunnit med att ta sig till en final i Svenska Cupen. Till säsongen har Häcken fått tillbaka Alexander Jeremejeff och förstärkt truppen med bland annat landslagsmeriterade Martin Olsson.

Båda mötena lagen emellan förra året slutade med delad poäng, 2-2 på Studenternas och 1-1 på Bravida Arena.

Häckens senaste resultat:
BK Häcken – Varbergs BoIS: 4-1 (Träningsmatch)
Halmstads BK – BK Häcken: 1-0 (Allsvenskan)
BK Häcken – Malmö FF: 1-2 (Allsvenskan)

TV-sändning
Matchen sänds på discovery+. Har du inte ett abonnemang kan du använda nedan länk för att ge Sirius en kickback i samband med att du registrerar ett nytt discovery+-abonnemang.

>> Se matchen på discovery+

Måljakten
Bidra med en valfri summa varje gång Blåsvart gör mål.

>> Till måljakten.

Håll koll på våra matcher
Lägg till alla matcher i dina kalender genom att klicka på Sirius på allsvenskan.se.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch