Info om inbrottet i Sirius omklädningsrum

  • App
01082021_1627850981.jpeg

Sirius herrar drabbades av ett inbrott natten till måndag, vilket gjorde att man tvingades ställa in fotbollspasset. Träningsutrustning till ett värde av minst 500 000 kr har stulits, däribland cirka 150 fotbollsskor. Detta händer alltså när det bara är en vecka till premiären borta mot Djurgården den tredje april. Sirius Fotbolls klubbchef Michael Lundgren kommenterar händelserna.

– Det som har hänt är mycket olyckligt, speciellt eftersom det bara är en vecka kvar till premiären. Nu tvingas vi göra en expressbeställning på skorna och vi hoppas få dem på onsdag.

Det är inte första gången det har skett inbrott på Löten. Även förra året stals herrarnas skor och för cirka två månader sedan drabbades även IK Uppsala Fotbolls damer av inbrott.

– Vi kommer behöva höja säkerheten omgående för att få bukt med det här. Vi vill att våra fotbollsspelare bara ska tänka på det som händer på planen, inte på inbrott, säger Lundgren

Vi behöver din hjälp för att få in uppgifter om förövarna. Så om du har sett eller hört något som kan hjälpa oss hör av er till oss. All hjälp uppskattas.

kontakt@siriusfotboll.se

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch