Hugo Sandahl Travancic uttagen till P07-landslaget

Akademi - U14 Hugo Sandahl Travancic-769121

Målvakten Hugo Sandahl Travancic är uttagen till P07-landslagets två matcher mot Finland. Dubbelmötena spelas på Åby IP i Norrköping idag, den 18 augusti kl 18.00, och 21 augusti kl. 12.00.

Hugo började i Sirius akademi redan från start i U13 och kommer ursprungligen i från Alsike i Knivsta kommun. Hugo fyllde 15 i år och har visat under sina 2,5 år i akademin att han är en ung kille med många förmågor, inte minst sin tidiga mognad som han visar dagligen. Hugo är även en stor glädjespridare inom sitt lag men även en kille som visar goda ledarskapskvaliteter.

Richard Björnsby, spelarinstruktör Sirius U15:
– Året 2022 har inneburit många steg i Hugos ungdomskarriär, träningar med A-laget, distriktslag, riksläger och SEF trophy under Gothia. Trots att allt detta skulle kunna få en 15-årig pojke att sväva iväg så är Hugo alltid närvarande och ödmjuk mot samtliga inom akademin, spelare som ledare. Detta är en av de stora faktorerna varför samtliga inom akademin uppskattar att få jobba med Hugo, en kille som kan ses som en perfekt ambassadör för Sirius akademi.

Ta del av hela landslagstruppen genom att klicka dig vidare på knappen nedan.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch