Högbergs Buss är dräktpartner även 2023

Högbergs_low

Vi har jobbat med Sirius Fotboll sedan 80-talet och det är en självklarhet att vara partner.

Vi är väldigt glada över att Högbergs Buss är dräktpartner även 2023! Högbergs Buss är ett familjeföretag som startades 1977 och ligger i Ramstalund, de kör beställningstrafik, skoltrafik, ansutningstrafik och har ett eget reseprogram.

Henrik Högberg, hur kommer det sig att ni väljer att vara dräktpartner till Sirius Fotboll?
– Det har egentligen aldrig vart en fråga om vi ska vara det eller ej. Vi har jobbat med Sirius Fotboll sedan 80-talet och det är en självklarhet att vara partner och att synas på dräkten.

Vad tycker ni är det bästa med Affärsnätverket?
– Dels att det är ett aktivt nätverk, och delvis fotbollen. Man märker att det är ett pågående arbete med att förbättra Affärsnätverket och det sker justeringar som förbättrar varje år. Jag gillar frukostträffarna extra mycket, då de är innan arbetsdagen och det är ett bra nätverk med många intressanta personer. Klart bästa nätverket i Uppsala där man får ut mest!

Vad betyder ”Uppsala är Blåsvart” för er?
– Det är ju färgerna som Sirius representerar. När vi gick till matchen senast från stan till Studenternas, såg vi flera ungdomar i Siriusfärger och man ser att det börjar synas mer i stan. Det är kul att se att folk tar till sig det som finns i stan och att folk verkligen hejar på Uppsalas lag.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch