Hemmastå flyttar till södra i årets två sista matcher

  • App
02082021_1627884114.jpeg

Inför säsongens två avslutande hemmamatcher på Studenternas flyttas ståplats för hemmasupportrar från den temporära östra läktaren, som nu rivs, till arenans södra kortsida.

Byggnadsarbetet på Studenternas har nu kommit så långt att det blivit dags att riva den temporära, östra läktaren för att lämna plats för det permanenta läktarbygget. Den ersätts istället av den norra kortsidesläktaren, som nu är redo att börja ta emot publik i en temporär lösning för resten av säsongen.

Eftersom den färdiga södra läktaren just nu ger de bästa förutsättningarna både för att ta emot så mycket publik som möjligt (högre kapacitet än den delvis färdigställda norra) och att skapa stämning på arenan har Sirius Fotboll dock i samråd med supporterföreningen Västra Sidan, myndigheter och arenaägare beslutat att flytta hemmastå till den södra snarare än den norra läktaren i säsongens två sista hemmamatcher.

Vad innebär det för mig som har säsongskort/biljett till ståplats?

Samtliga säsongskort och biljetter till ståplats flyttas automatiskt till den södra läktaren för de återstående matcherna mot Helsingborg och Kalmar, med inpassering genom den södra entrén ut mot Ulleråkersvägen, intill bandyarenan.

Bortasektionen kommer istället att finnas på den norra läktaren, med inpassering genom den östra entrén på långsidan mot Fyrisån.

Hur kommer det att se ut nästa år?

På den färdigställda arenan från och med säsongen 2020 kommer ståplatssektionen på den norra kortsidan att vara permanent klacksektion för hemmasupportrar, medan den södra återgår till att fungera som bortasektion.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch