Heat restauranger är huvudpartner till Sirius Summercamp

Collage_summercamp_heat

Vi ser ett stort socialt värde i att bidra till idrottande hos barn och ungdomar och vet att det ger positiva effekter.

Heat Restauranger har inför sommaren 2023 gått in som huvudpartner till Sirius Summercamp. Vi är väldigt glada över att Heat Restauranger vill vara med och bidra till en ännu bättre upplevelse för ungdomarna på våra camper.

Linus Wärnmark, Marknadsansvarig på Heat Restauranger, hur kommer det sig att ni valt att gå in som huvudpartner till Sirius Summercamp?
– Heat strävar efter att våra samarbeten inte bara ska vara viktiga för eliten utan även för bredden och ungdomsverksamheten. Vi ser ett stort socialt värde i att bidra till idrottande hos barn och ungdomar och vet att det ger positiva effekter. Dessutom vill vi sända ut budskapet om att Heats mat passar alla olika åldrar och målgrupper, hos Heat hittar alla alltid något att äta!

Vad känner du att samarbetet ger tillbaka till Heat Restauranger?
– Vi får såklart ett exponeringsvärde kring Summercampen där vi känner att målgruppen passar oss. Förhoppningsvis kan vi även visa oss från vår bästa sida mot våra framtida gäster, ungdomarna som tränar på Summercampen. Det vet vi kommer ge ett stort värde för Heat i längden!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch