Häng med till höstpremiären i Sundsvall

  • App
01082021_1627853167.jpeg

Sommaruppehållet närmar sig äntligen sitt slut – nu på lördag den 1 juli möter Sirius GIF Sundsvall på bortaplan i höstsäsongens första match. Matchen sparkar igång klockan 16.00 på Idrottsparken i Sundsvall på lördag, och Västra Sidan arrangerar förstås en bussresa dit.

Läs mer på Västra Sidans hemsida eller här nedan och häng med för att ge Blåsvart en riktig bra push in i höstsäsongen. Vi ses på Idrottsparken!

Information från Västra Sidan:

Tidigare år har bussar med pubstopp gått till Täby – i år upprepar vi det succékonceptet på den här resan till Sundsvall. Det innebär alltså tidigare avgångstid men med innan-matchen-stopp på pub i Sundsvall med möjlighet till förtäring av mat och dryck. Bussen avgår från UKK klockan 10:45 och kostar 200kr för medlemmar och 250kr för övriga. Du anmäler dig via mail till vastrasidan.supporters@gmail.com eller i korrekt tråd på forumet. Betala resan med Swish till nummer 1232314342, skriv ”Sundsvall borta” i meddelandet. Vänta med att swisha tills du har fått en bekräftelse på din plats. I nödfall accepterar vi även kontant betalning vid bussen.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch