Hållbarhetsrapport 2022

hållbarhetsrapport2022_1

Hållbarhetsrapporten sammanfattar verksamheten i sin helhet på ett tydligt och enkelt sätt men framförallt lyfter den vad vi gör och också vad vi ska och vill göra inom hållbarhet.

Vid årsmötet 2022 bestämdes det att en hållbarhetsrapport för Sirius Fotboll ska tas fram för 2022. Genom ett stort arbete under hösten då vi kartlagt hållbarhetsarbetet i de olika kärnverksamheterna och tagit fram prioriterade områden så blev rapporten klar i februari 2023.

Ordförande Ulrika Moström Ågren om hållbarhetsrapporten:
– Hållbarhetsrapporten sammanfattar verksamheten i sin helhet på ett tydligt och enkelt sätt men framförallt lyfter den vad vi gör och också vad vi ska och vill göra inom hållbarhet. De prioriterade områden som vi valt är alla kopplade till Agenda 2030. Jag är övertygad om att, förutom belysa hållbarhet och det viktiga arbetet som görs inom detta, kommer den också skapa stolthet inom föreningen, bland medarbetare, medlemmar, aktieägare, partners och sponsorer. Jag hoppas att så många som möjligt nu tar del av rapporten, och kanske lär känna Sirius på ytterligare ett sätt.

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch