Gränslös Fotboll är dagens matchvärd

02082021_1627884181.jpeg

Gränslös Fotboll är Sirius sätt att utöver vår ordinarie verksamhet med elit-, akademi- och ungdomsverksamhet, där hundratals ungdomar aktiveras året runt, ta ett ännu större ansvar för barn och ungas utveckling och framtid i Uppsala.

Det gör vi bland annat genom Nattfotbollen, som startade redan 2012 och fortfarande håller igång varje lördagkväll på fem ställen i Uppsala, med den växande satsningen på parafotboll, med karriärdagar som hjälper unga in på arbetsmarknaden och med läxhjälp bland många andra aktiviteter.

Idag arrangerar vi Gränslös Fotboll Cup på Studenternas, där två lag från vart och ett av Nattfotbollens fem områden spelar fotboll inne på Studenternas på förmiddagen för att sedan se matchen mot Helsingborg tillsammans klockan 16. Tillsammans med våra partners bjuder vi också 1000 Uppsalaungdomar på inträdet till matchen.

Med dagens UNT följde det med en 12-sidig bilaga där vi berättar om Gränslös Fotboll. Missa inte det! Får du inte tidningen i brevlådan kan du också läsa bilagan digitalt här nedan, eller genom att klicka här!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch