Gibon förlänger sitt partnerskap med Sirius Fotboll

02082021_1627887568.jpeg

Ett flerårigt samarbete fortsätter när IT-företaget Gibon förlänger sitt partnerskap med Sirius Fotboll över säsongen 2021. 

Tomas Bergman, försäljningschef, Gibon:
– Vi gillar att vara nära och utvecklas tillsammans med våra partners och vi känner att vi har utvecklats tillsammans med Sirius Fotboll genom de 9 åren som vi har varit partners. Snart firar vi 10 år tillsammans. Vi ser att vårt partnerskap med Sirius Fotboll har varit starkt bidragande till vår utveckling. Tillsammans så har våra båda organisationer växt och utvecklats i positiv riktning. I dagsläget är ju trycket på ökad digitalisering större än någonsin och vi har fått möjligheten att hjälpa många företag i Sirius nätverk att komma snabbare framåt på digitaliseringsresan och vi ser fram emot att hjälpa fler företag i Siriusfamiljen även i framtiden.

Klubbdirektör Christer Abrahamsson:
– Vi är mycket stolta över vårt samarbete med Gibon och på det sätt som samarbetet har utvecklats under alla år tillsammans. Gibon är en aktiv partner som har varit bidragande till att skapa goda förutsättningar för klubbens utveckling. Vi ser fram emot att ha med oss Gibon i vår gemensamma strävan efter att ta ytterligare kliv i vår utveckling.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch