Georges: ”Gäller att vara på tårna”

  • App
01082021_1627858026.jpeg

Efter en tung vår är Sirius på uppgång med två raka segrar i bagaget. Nu gäller det att fortsätta plocka poäng, närmast på lördagskvällen borta mot Dalkurd.

– Det är en tyngd som fallit från våra axlar, självförtroendet är på väg upp, men det är fortfarande så att varje match är som en final. Det gäller att vara på tårna fortfarande, säger Charbel Georges.

Matcherna mot BP och IFK Göteborg var Charbel Georges två första från start i årets seriespel, och det med ett uppenbart lyckat resultat.

– Chabbe-effekten, haha. Nej men jag försöker vara ödmjuk, jobba hårt och ta min chans när jag får den, mer än så är det inte, säger han.

– BP-matchen kändes bra även om jag fick en stukning ganska tidigt i den matchen. Nu senast var det en ovan position (som anfallare, reds. anm.) men jag kämpade och slet.

Segrarna har börjat trilla in, men har de senaste två matcherna också varit ett fall framåt rent spelmässigt?

– Jag tycker det, senast kändes det även när vi låg under med 2-0 som att vi kommer att vinna. Det är något som finns där, säger Charbel Georges.

De senaste två segrarna har båda kommit mot lag som ligger nära Sirius i tabellen, och även kvällens drabbning mot Dalkurd blir en riktig sexpoängsmatch för Blåsvart.

– Det är viktigt att hålla dem bakom oss. Vi ska fortsätta jobba hårt, hålla fötterna på jorden och gå ut som ett lag. Då kommer det att gå vägen, säger Charbel Georges.

Foto: Björn Pettersson

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch