Fotbollsfest med fri entré på fredag

01082021_1627846211.jpeg

På fredag blir det fest! Fotbollsfest närmare bestämt, när Uppsalas näringsliv bjuder på entrén. Redan 17:00 slår vi upp portarna till Studenternas. Grillarna är i full gång, kioskerna är dunderladdade och vi har ett späckat program. Så vad sägs, ska vi ses på en riktig fotbolls-AW på fredag.

Det går riktigt bra för Sirius nu, det kan vi väl vara överens om? Både damer och herrar tog full pott i helgen och herrarna drygade dessutom ut sin ledning i Superettan och behåller greppet om en allsvensk direktplats. Det vill vi fira tillsammans med er, på fredag.

– Vi och Uppsalas företag vill bjuda Uppsala och övriga Uppland på en riktig fotbollsfest på fredag, berättar Cilla Fischer, marknadsansvarig på Sirius Fotboll. Därför öppnar vi en timme tidigare än vanligt och vi har späckat Studan med kul aktiviteter för både stora och små.

Och späckat är det sannerligen. Först och främst ska det så klart spelas ännu en högklassig fotbollsmatch men innan dess – och under matchen – händer det mycket. Barnen får sitt med hoppborg, ansiktsmålning, speedshooting, dagens matchvärd Yrkes & Profilkläder bjuder på godisregn, och massor av annat kul.

Och självklart kan även du som är vuxen få dig ett par snygga blåsvarta ränder på kinden, dagen till ära. Vi rullar  ut flera hamburgergrillar, som manövreras med säker hand av våra legender, som Petter Österberg och Johan Claesson, en popcornmaskin är på ingång och varför inte testa dina kunskaper i fotbollstennis?

När klockan närmar sig 19:00 samlar vi ihop oss och sjunger in grabbarna på planen till tonerna av Fotbollsvänner och sedan hjälps vi åt att heja fram dem till nya sköna poäng. Vilken kväll, eller hur?

Bra att veta:

  • Grindarna öppnar 17:00.
  • Uppsalas företag bjuder på entrén. Detta gäller endast ståplats.
  • Säsongskorten för sittplats gäller.
  • Vill du köpa en sittplats så bör du skynda dig. På vårt förköp siriusfotboll.ebiljett.nu kan du säkra dina platser i god tid.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch